Festivalbuddies

Geweldige actie van Virgin Express: vul op www.Festivalbuddy.be je e-mailadres en gsmnummer in, en je krijgt meteen een smsje met je ‘buddyword’. Als je dan op een van de zomerfestivals iemand kan vinden met hetzelfde woord en je samen je smsjes gaat tonen op de Virginstand krijg je een gratis ticket.

Als je niet wil wachten met zoeken tot op de festivals, surf dan naar Buddylink.linu.cx , en doe de matchmaking op voorhand.

Weer een fijne actie van Virgin, een van de vele (zie ook bv. Ikwilnaarvalencia.com). Vorig jaar heb ik op Werchter een gratis ticket voor twee gewonnen, en dit jaar maken ze het wel heel gemakkelijk om het weer te doen. Snel je gsmnummer invullen dus, en daarna je buddyword op buddylink.linu.cx!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *