De maskers af, nog maar eens

Mevrouw Filip Dewinter (ik heb blijkbaar iets gemist, maar op fdw.org staat wel degelijk “(c) filip de winter en haar leveranciers) is verontwaardigd omdat Na?

Comments

2 responses to “De maskers af, nog maar eens”

 1. oogje Avatar
  oogje

  De liberalen zijn voor vrijheid en tegen de beknotting ervan. Mensen verplichten een doek te dragen is dat tweede. Ik snap ze wel. Met het dragen van een hoofddoek op zich, is geen enkel probleem, da’s evident.

  o

 2. lode Avatar
  lode

  Uiteraard is het vreselijk iemand te verplichten een hoofddoek te dragen. Maar ik vind het een even grote beknotting van de (godsdienst)vrijheid om iemand die *uit vrije wil* een hoofddoek draagt te verplichten er geen te dragen. Wat is het verschil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *